kindercoaching & training
groeien om nog krachtiger worden!

Werkwijze

CoachinG

Bij individuele coaching gaan we samen met ouders en kind aan de slag. We hebben gesprekken en gebruiken daarbij verschillende werkvormen. Dit is afhankelijk van het kind en de hulpvraag. Een gesprek duurt ongeveer een uur. Zowel Eline als Judith kan de coach worden.

Kennismaking

Voordat we een kennismakingsgesprek hebben vragen wij  je om een intakeformulier in te vullen. Dit is aan de ene kant om praktische redenen en aan de andere kant geeft dit ons al wat informatie over de hulpvraag. En, misschien nog wel het meest belangrijk aan het invullen van het formulier is dat je (samen) gaat nadenken over de hulpvraag van je kind en wat het probleem is, en wat het met jezelf en je gezin doet. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we samen het doel van het coachingstraject.

Ons uurtarief is € 60,-, dit is inclusief BTW.

ervaringen 

Een reactie van een ouder uit de praktijk: " Hoe het gaat met Sofia...SUPER. Ben zo blij met alles wat je voor ons doet en alle info. Er gaat een wereld voor ons open en vooral Sofia. Ik merk duidelijk dat ze veel meer over haar gevoel praat. We snappen door jouw uitleg ook veel meer hoe ze in elkaar zit en we merken duidelijk dat ze daar ook rustiger van wordt. Als er iets is zegt ze het tegen ons en wij doen er nu ook meer aan om haar te begrijpen".