kindercoaching & training
groeien om nog krachtiger worden!

Over ons

Groeikracht kindercoaching is een samenwerking van Eline en Judith Raangs.

Eline

Ik ben Eline Raangs en heb samen met mijn man drie dochters van 5, 9 en 12 jaar oud. Mijn passie en talent is het werken met kinderen en volwassenen.

Vanuit mijn vakgebied als personeelsadviseur, coach en adviseer ik volwassenen. Omdat kinderen altijd al mijn passie is geweest besloot ik in 2015 de kindercoachopleiding te gaan doen. Ik heb mij tevens gespecialiseerd in het ‘talentgedreven coachen’ van kinderen door de opleiding te volgen bij Els Pronk en Luk Dewulf en ben gecertificeerd Kindertalentfluisteraar.

Door mijn eigen ervaringen als (kind en) moeder weet ik dat er soms veel van kinderen en ouders gevraagd wordt in deze maatschappij. Dit kan af en toe best lastig zijn en daarom is het fijn om als kindercoach mijn kennis, ervaring en intuïtie te kunnen gebruiken zodat kinderen weten welke talenten zij bezitten om met de uitdagingen in het leven om te gaan. 

Judith

Ik ben Judith Raangs en samen met mijn vriend hebben we twee kinderen. In 2007 ben ik trotse moeder geworden van onze zoon en in 2010 is onze dochter geboren. Daarnaast ben ik bonusmoeder van (inmiddels) drie volwassen kinderen en zelfs al oma ☺. Een gezellige drukte als we allemaal samen zijn.

Ik geloof in het ontwikkelen van de groeimindset. Met deze mindset heb ik de keuze gemaakt om mijn loopbaan een andere richting te geven. Ik wist al lang dat ik met kinderen werken heel leuk vind. Nadat ik zelf moeder werd, is dit gevoel nog sterker geworden. Daarom heb ik besloten om mij te gaan bijscholen. In 2015 heb ik de opleiding professioneel coach - EQA practioner afgerond. Daarna heb ik mij gespecialiseerd in het vak kindercoach en oplossingsgericht werken met kinderen. Ook ben ik gecertificeerd deugdenbegeleider, zie www.deugdenkaarten.nl.

Als (bonus)moeder begrijp ik goed waar je tegen aan kunt lopen als opvoeder. Het kan heel verhelderend zijn als een kindercoach even meekijkt en kan meedenken, zonder te oordelen of te betuttelen. Samen kijken naar een oplossing of inzicht die past bij jullie situatie. Door mijn enthousiasme en humor maak ik makkelijk contact met je kind, zodat we samen aan de slag kunnen gaan.